Mobilitate Atena

Mobilitate Atena

În perioada 6-10 iulie 20202, la Atena s-a desfășurat prima mobilitate din cadrul Proiectului Erasmus+ ,,SPECIAL EDUCATION NEEDS:HOW TO USE ICT AND GAMES IN S PECIAL EDUCATION”.

 La acest curs au participat trei cadre didactice de la Școala Gimnazială ,,PROF. GHEORGHE DUMITREASA” Girov, care au beneficiat de oprtunitățile acestei formări: Mitrea Bianca, Chiriloi Paula și Mititelu Viorica.

Pe durata cursului s-au desfășurat ore de pregătire teoretică privind educația copiilor cu dificultăți de învățare, wokshop-uri, activități în echipă, care au avut drept finalitate dezvoltarea competențelor de utilizare a diferitelor aplicații: Kahoot, Plickers, Mentimenter,Edpuzzle etc.

Formatorii greci, Christoforos Kostaris și Mammos Konstantinos au dat dovadă de profesionalism și o bună pregătire în acest domeniu, împărtășindu-ne din experiența lor. Tot ei au fost ghizii noștri prin Atena și împrejurimile capitalei Greciei, oferindu-ne informații despre istoria și civilizația poporului grec.

În concluzie, experiența câștigată în cadrul acestui Proiect Erasmus+ a fost una de neuitat. Sperăm să putem împărtăși ,,face to face”  colegilor din școală și din județ, părinților și membrilor comunității noutățile în ceea ce privește achizițiile dobândite.

By |2020-07-23T06:40:07+00:00iulie 23rd, 2020|Fără categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment